Chokolade Sukker Cookies Opskrift

Lille Kage Hus

225 g smør

50 g palmin (dette kan også være smør)

300 g sukker

2 æg

1 teske vanilje

1 teske salt

3/4 teske bage pulver

85 g kakao

400 g hvede mel

 

Bland smør, palmin og sukker sammen.

Tilføj æg og vanilje. Mix godt.

Tilføj bage pulver og salt derefter mix igen.

Rør kakao i indtil godt blandet.

Tilføj mel 1 kop ad gangen.

 

Køl godt en time. Jeg deler dejen i 4 portioner før jeg køler og pakker dem I husholdnings film.

 

Rul dejen ud på let melet overflade eller mellem 2 stykker bage papir.

 

Bag ved 190C i 7-10 minutes.

(afhængig af størelsen af cookien)

Dejen vil lave ca. 24 cookies.

 

Recipe adapted and translated with permission from Georganne Bell of LilaLoa

for her recipes and tutorials visit her blog here

 

 

Opbevaring af cookies

 

Jeg ville normalt lave cookies op til en uge før. Når glasuren har tørret på cookien vil det ikke kunne falde af, så hvis dine æg er pasteuriseret er der ingen grund til bekymring med sygdom. Når småkagerne er helt tørret, har jeg pakket dem individuelle i cello poser og derefter placere dem i en lufttæt beholder i et mørkt, køligt og tørt sted. Du kan også gemme royal icing, som du ikke har brugt i op til en uge i køleskabet, før du bruger den igen bør du lade det komme til stuetemperatur og giver det en meget god omrøring, da det godt kan skilde lidt.

 

Du kan også fryse hele dekoreret cookies, hvis du har en masse at lave til en begivenhed. Individuelt pak dem i forseglede fryseposer og derefter placere dem i en lufttæt beholder. Når du fjerner beholderen, åben ikke låget, indtil de er helt optøet (jeg lader dem normalt stå natten over) ellers vil du få kondens, som kunne ødelægge glasur.

 

Cookie dejen kan også fryse godt rå, og du kan igen fryse udekorerede cookies på

Instagram